Itališkas kokteilis
1 l citrininių šerbetinių ledų (tikras šerbetas, o ne šaldytų sulčių pavidalu!!!) 0,5 l sauso balto vyno 0,2 l degtinės Visus ingredientus sudėti į vieną indą, išplakti mikseriu ir išpilstyti į stiklines. Nepaprastai skanu!
1 l citrininių šerbetinių ledų (tikras šerbetas, o ne šaldytų sulčių pavidalu!!!) 0,5 l sauso balto vyno 0,2 l degtinės Visus ingredientus sudėti į vieną indą, išplakti mikseriu ir išpilstyti į stiklines. Nepaprastai skanu!
Vienai porcijai jums reikės : stiklinės pieno pusė stiklinės jogurto (betkokio) ir braškinių ar vanilinių ledų ir dar vieno banano Paruosimas: banana sutarkuokite kuo smulkiau tad sudekite y bliudely tame paciame bliudelyje ydekite ir pieno,jogurto ir ledu tai labai skanu ir viska su mikseriu suplakite=) bananus galite pakeisti obuoliais. skanaus, butinaj paragaukite
200 g medaus, 2 stiklinės gazuoto vandens, 1.5 stiklinės virinto vandens, 2 citrinos. Medus ištirpinamas vandenyje, supilamos 1 citrinos sultys ir išmaišius įpilamas atšaldytas gazuotas vanduo.Gėrimas išpilstomas į stiklines, į kiekvieną įdedama po kelis citrinos griežinėlius.
Į pašildytą arbatinuką suberiamos arbatžolės tokiu santykiu: 1 šaukštelis arbatžolių vienam puodukui ir dar vienas šaukštelis arbatinukui.Arbatžolės užpilamos verdančiu vandeniu ir laikomos 5 min.Tuo metu į pakaitintus puodukus įpilama pieno ( nuo 1/6 iki 1/4puoduko) ir paskui į pieną pilama arbata.Atkreipkite dėmesį, kad arbata pilama į pieną, o ne atvirkščiai.
2 šaukšteliai maltos kavos 2 šaukšteliai cukraus 1 šaukštelis kakavos 1/3 stiklinės pieno 1/2 šaukštelio vanilinio cukraus Papuošimui: plaktos grietinėlės Pieną pašildyti, sudėti cukrų, vanilinį cukrų ir kakava, išmaišyti ir laikyti ant mažos ugnies kol pasidarys sirupas. Kavą užplikoma 250ml verdančio vandens. Kakavos sirupą padaliname pusiau ir supilame į dvi stiklines, po to išpilstome padalintą […]
50 ml “Bitter” sirupo, 100 ml šviežiai išspaustų apelsinų sulčių, 4 gabaliukai ledo, papuošimui griežinėlis apelsino. Viską reikia plakti 30 sekundžių elektrinėje plaktuvėje.
2/3 stiklinės tik ką užplikytos kavos 1/4 stiklinės plaktos grietinėlės 2 šaukštai viskio 1 šaukštelis cukraus Į stiklinę įpilti cukraus, įpilti viskio, karštą kavą ir išmaišykite. Ant viršaus sudėkite plaktą grietinėlę.
1L Vynuogiu sulciu 10g cukraus sirupo 40g pieno 25g plombyro 25g grietines I plaktuva ar inda aukstais krastai supilkite cukru piena ledus irisplakime Perpilkime i taure irpapuoskime plakta grietinele!!!!!!!!! Skanaus:) pabandykit labai skanuuuuu
2 taurėms reikės: 2 šaukštų juodųjų serbentų likerio, 2 šaukštų rožių sirupo, 200ml šampano. Likerį sumaišykite su rožių sirupu ir supilkite į 2 šampano taures. Supilkite šampaną ir sumaišykite. Patiekite papuoštą rožių lapeliais.
2 porcijoms reikės: 1 nulupto ir supjaustyto mango vaisiaus, 1 pakelio (200 ml) lieso jogurto, 4 gabaliukų ledo. Mažais gabaliukais supjaustytą mango vaisių, jogurtą ir ledo gabaliukus gerai suplakite plaktuvu. Kokteilį įdėkite į šaldytuvą penkioms minutėms.