Kalėdiniai sausainiai – viena tešla, o sausainiai dviejų rūšių
Šie sausainiai atrodo gerai – tiek lėkštėje, tiek kaip papuošimai ant advento vainiko ar Kalėdų eglės. O ir padaromi greitai – tešla viena, o sausainiai dviejų rūšių.
Šie sausainiai atrodo gerai – tiek lėkštėje, tiek kaip papuošimai ant advento vainiko ar Kalėdų eglės. O ir padaromi greitai – tešla viena, o sausainiai dviejų rūšių.
(16 vaflių) 2 puodeliai kvietinių miltų 2 šaukštai rudo cukraus 1 šaukštas kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 1 šaukštelis malto cinamono 0,5 šaukštelio druskos 0,25 šaukštelio sodos kepimui 0,25 šaukštelio malto muškato 0,25 šaukštelio malto imbiero 1,75 puodelių pieno 1 puodelis sugrūsto virto moliūgo (Moliūgai, vasariniai), (Geltonasis moliūgas) 2 kiaušiniai 3 šaukštai sviesto, tirpinto 1 šaukštelis […]
Be cukraus, greitas ir paprastas. Nereikalaujantis nieko išskyrus smulkintuvo.
Amerikietiška klasika. Apie juos daug kalbėti net ir nereikia. Tiesiog imi ir kepi, o tada įsipili kavos ir mėgaujiesi tobulu penktadienio vakaru (su tokiais sausainiais net ir pirmadienio vakaras taps tobulas).
Skanūs sausainėliai su pistacijomis – idealus užkandis ir skanėstas bet kokia proga 🙂
Tirpstantys burnoje sausainiai su gardžiais skrudintais riešutais ir kvapniu kavos glajum. Išties skanu!
Avižiniai-morkiniai sausainiai arba avižiniai sausainiai su morkomis – šiek tiek kitokia, nei įprastai, avižinių sausainių versija.
Kvepiantys riešutais, traškūs sausainiai. O kiek pagulėję – maloniai suminkštėja ir be galo skaniai valgosi prie arbatos puodelio.
Kai kurie receptai būna tokie paprasti.. Ir taip seniai žinomi kone visiems. Tačiau ne visai visiems.