Virtuvės menas

Menas virtuvėje: receptai ir idėjos

Virtuvės menas
  • Užkandžiai
  • Antrieji patiekalai
  • Tortai ir pyragai
  • Kava
  • Ledai
  • Kalėdiniai patiekalai

Airiška kava I


1 porcija)
1 taurelė airiško viskio;
2 šaukšteliai rudojo cukraus;
1 puodelis karštos kavos;
3 valg. šaukštai saldžios grietinėlės.

Viskis supilamas į pašildytą plačią stiklinę, suberiamas cukrus. Pilama karšta kava ir ant viršaus uždėdama plaktos saldžios grietinėlės.

Bendrinti
Autorius: kulinare
Recepto kategorija: Kava

« Itališkos dešrelės su sūriu
Virtų svogūnų salotos »

Virtuvesmenas.lt Facebooke

Receptai

  • Antrieji patiekalai
  • Apkepai
  • Blynai ir lietiniai
  • Desertai, saldumynai
  • Dietiniai patiekalai
  • Gėrimai
  • Kava
  • Kepiniai
  • Kepsniai
  • Konservavimas
  • Košės ir tyrės
  • Ledai ir šerbetai
  • Maisto menas
  • Padažai
  • Salotos
  • Sausainiai ir saldainiai
  • Sriubos
  • Straipsniai
  • Tortai ir pyragai
  • Uogienės ir džemai
  • Užkandžiai
  • Video receptai

Patiekalai

Aguonos Blynai Bulvių patiekalai cinamonas citrina Daržovių patiekalai Daržovės gaminame be orkaitės grietinėlė grikiai Grybų patiekalai Jautienos patiekalai Kalėdiniai patiekalai Kava keksas Keksiukai Kepiniai Kiaušinių patiekalai Makaronų patiekalai mokamas moliūgai Obuolių pyragas Paukštienos patiekalai pusryčiai receptai iš obuolių receptai su braškėmis riešutai ryžiai Saldu Salotos sausainiai sriuba Sūrūs gabalėliai troškinys Užkandžiai vafliai vaisiai vanilė varškė Vegetariški patiekalai velykų patiekalai Šokoladiniai desertai Šventėms šokoladas Žuvies patiekalai

‹ › ×
    Straipsnių katalogas   Patarimai, SEO straipsniai   animatoriai, šventės vaikams, vaikų žaidimų kambarys   Statyba ir remontas   Laikinos tatuiruotes   Kosmetika   Mados patarimai   # > Jūsų nuoroda! < #
    Copyright © 2019 Virtuvės menas | Kontaktai | Reklama