Straipsniai

Valgykit į sveikatą: „Ant medinės lentelės“ dalijasi 5 vakarienių meniu su šviežiu derliumi

Valgykit į sveikatą: „Ant medinės lentelės“ dalijasi 5 vakarienių meniu su šviežiu derliumi

Kai parduotuvėse vis gausėja šviežio derliaus, natūraliai norisi dažniau mėgautis traškiomis morkomis, kopūstais ar pilna burna valgyti gaivias salotas. Jeigu trūksta idėjų, ką naujo, skanaus ir nebrangaus galima pasigaminti iš puikiai pažįstamų daržovių, populiaraus maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė ir „Iki“ ambasadorė Kristina Pišniukaitė-Šimkienė siūlo 5 receptus – nuo augalinio pirmadienio idėjos iki tinginių […]

Meniu saulėtam savaitgaliui: lengvi ir taupūs šefų kokybės patiekalai

Meniu saulėtam savaitgaliui: lengvi ir taupūs šefų kokybės patiekalai

Savaitė prasidėjo žiemiškais kaprizais, bet jau čia pat šiltas ir saulės spindulių nušviestas savaitgalis. Kas nori ilgai stovėti prie puodų, kai lauke taip gera? Prekybos tinklas „Iki“ dalijasi idėjomis, kurios leis daugiau laiko praleisti mėgaujantis pavasariu, o ne sukantis virtuvėje. Šio savaitgalio meniu – tai maistas, kuris neapsunkins nei skrandžio, nei piniginės, bet tikrai palepins […]

Augalinė mityba vis populiarėja – norite išbandyti, bet nežinote, kaip? Žinovė patarė, nuo ko pradėti, ir pasidalijo 3 lengvais receptais

Augalinė mityba vis populiarėja – norite išbandyti, bet nežinote, kaip? Žinovė patarė, nuo ko pradėti, ir pasidalijo 3 lengvais receptais

Augalinė mityba pastaruoju metu tampa vis populiaresnė. Tokias permainas iš dalies lemia tai, kad nyksta skirtis tarp „vegano“ ir „mėsavalgio“. Žmonės nebūtinai tampa visiškais veganais, bet į savo mitybą tiesiog įtraukia daugiau augalinės kilmės produktų. Jeigu irgi jūs jaučiate norą pakoreguoti mitybą, bet drastiškų priemonių imtis nesinori, Malvina Beniušytė, prie „Iki“ klientų valdybos prisijungusi augalinės […]

Švieži azijietiški suktinukai „summer rolls“ – tiesiog neatsivalgomi, o pagaminti juos paprasta ir pigu: vasarą prišauksite su 3 sveikais receptais

Švieži azijietiški suktinukai „summer rolls“ – tiesiog neatsivalgomi, o pagaminti juos paprasta ir pigu: vasarą prišauksite su 3 sveikais receptais

Azijietiški suktinukai – gaivus patiekalas, kilęs iš Vietnamo, tačiau sparčiai populiarėjantis ir Lietuvoje. Griežtų taisyklių, kuo įdaryti azijietiškus suktinukus, nėra, todėl jie labai naudinga idėja norintiems sutaupyti. Drąsiai derinkite mėgstamus ingredientus, o jei eksperimentuoti nedrąsu, pradėkite nuo tradicinių produktų – išlaidų bus visai mažai. Gintarė Kitovė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė, sako, kad įvairiausių pasaulio […]

Garsūs Lietuvos šefai įvardijo savo TOP3 patiekalus – šias naujoves rasite tik „Iki“ parduotuvėse

Garsūs Lietuvos šefai įvardijo savo TOP3 patiekalus – šias naujoves rasite tik „Iki“ parduotuvėse

Ką pietums šiandien, kad būtų greita, skanu ir nebrangu? Prie „Iki“ komandos prisijungę trys garsūs virtuvės šefai pristato sezono naujienas – „Iki“ jau paruoštų patiekalų asortimentas papildytas pavasario ir naujų mitybos tendencijų įkvėptais skoniais. Išskirtinė kokybė, šviežumas ir patraukli kaina neleis suabejoti – naujasis „Iki“ sezonas prasideda ne tik gardžiai, bet ir įspūdingai. Apžiūrėti naujoves […]

Nebūsit pagalvoję, kad baklažanas gali būti toks skanus: instagramo žvaigždė Andriushim pasidalijo traškiu ir taupiu receptu

Nebūsit pagalvoję, kad baklažanas gali būti toks skanus: instagramo žvaigždė Andriushim pasidalijo traškiu ir taupiu receptu

Gyvename tik kartą, tad privalome valgyti skaniai – tuo įsitikinęs Andrius Šimulynas, kuris instagrame su minia sekėjų dalijasi apetitą žadinančiais receptais. Kartais net pats paprasčiausias produktas namų virtuvėje gali virsti tikru šedevru – šįkart prekybos tinklo „Iki“ ambasadorius tai įrodė į rankas paėmęs baklažaną. Vos iš kelių ingredientų, nebrangiai ir paprastai galima pasigaminti nuostabiai skanią […]

Pyragų dienai – obuolių pyragas be sviesto, be vargo ir be didelių išlaidų: šis skanėstas su varške susilauks liaupsių

Pyragų dienai – obuolių pyragas be sviesto, be vargo ir be didelių išlaidų: šis skanėstas su varške susilauks liaupsių

Kovo 14 – ypatinga diena ne tik matematikams, bet ir smaližiams. Trečio metų mėnesio 14 diena tapo „pi“ (π) skaičiaus simboliu, nes 3, 1 ir 4 – pirmosios skaičiaus reikšmės. O kadangi „pi“ angliškai tariama kaip „pie“ (liet. pyragas), diena dažnai pažymima suvalgant šį desertą. Gintarė Kitovė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė, pastebi, kad pirkėjams […]

Laisvos Lietuvos skoniai su „Iki“: Kovo 11-ąją pasitikite su 5 klasikiniais mūsų regionų patiekalais

Laisvos Lietuvos skoniai su „Iki“: Kovo 11-ąją pasitikite su 5 klasikiniais mūsų regionų patiekalais

Tokiomis ypatingomis progomis kaip Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena, norisi švęsti ne tik laisvę, bet ir turtingą mūsų paveldą. Prisiminti savo šaknis ir sužinoti šį tą naujo verta ir virtuvėje – ruošiant nuo seno pamėgtus ir daugeliui vis dar skaniausius patiekalus. Gintarė Kitovė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė, pastebi, kad lietuviai reikšmingas šaliai dienas išties mini […]

Žaibiškai išpopuliarėjusi „kataifi“ tešla – ne tik Dubajaus stiliaus šokoladui: dar 3 paprasti ir traškumu išsiskiriantys receptai

Žaibiškai išpopuliarėjusi „kataifi“ tešla – ne tik Dubajaus stiliaus šokoladui: dar 3 paprasti ir traškumu išsiskiriantys receptai

Jau seniai koks nors produktais buvo taip staiga šturmavęs populiarumo aukštumas visame pasaulyje, kaip „kataifi“ tešla. Šokoladas, kuriame traškios šios tešlos gijos pinasi su skoniu turtingu pistacijų kremu, tapo tikru hitu parduotuvėse. Skanėsto šlovės valandai neblėstant, jį pigiau stengiamasi atkartoti ir namuose. Todėl vos prekyboje pasirodžius produktams, kurių reikia Dubajaus stiliaus šokolado šedevrams sukurti, jie […]

Agnė Kulitaitė dalijasi lengvu pavasariniu receptu – paragavę vieną kartą, nebenorėsite sustoti

Agnė Kulitaitė dalijasi lengvu pavasariniu receptu – paragavę vieną kartą, nebenorėsite sustoti

Niekam ne paslaptis – nuomonės formuotoja Agnė Kulitaitė pavalgyti mėgsta ir savo virtuvėje mielai išbando įvairius receptus. Kartais kulinariniai šedevrai gimsta laikantis įmantrių receptų, bet dažnai puikų rezultatą pasiekti galima ir be didelių pastangų. Prekybos tinklo „Iki“ ambasadorė prasidedant pavasariui dalijasi paprasta, bet tobulai improvizacijoms pasiduodančia daržovių apkepo idėja. Patiekalui puikiai tiks tai, ką turite […]