Aštrus čili


400 g jautienos faršo,
1 vid. svogūnas,
2 sv. raudonieji čili pipirai,
0.5 kg sv. pomidoru,
100 ml pomidorų padažo (kečiupo),
10 g „Santa Maria” čili prieskoniu,
druskos

Smulkiai supjaustyti svogūna ir čili pipirus (Pastaba. Kruopščiai išvalyti sėklas, nes jos yra labai aitrios). Pomidorus nuplikyti karštu vandeniu ir nulupti odeles bei supjaustyti skiltelėmis. Jautienos faršą kartu su svogūnu kepinti ant aliejaus gilioje keptuvėje apie 5 min. iki paruduos. Supilti čili pipirus, druską, prieskonius, pomidorus ir viską gerai išmaišius sudėti pomidorų padažą. Kai užvirs, sumažinti ugnį ir uždengus dangčiu troškinti apie 20 min, vis pamaišant. Paruoštas čili yra vientisos masės. Valgyti su juoda duona. Kas nemėgsta labai aštriai, rekomenduočiau, nedėti šviežių čili pipirų. Tuomet patiekalas bus ne toks aštrus