Blyneliai su morkom ir baklažanais


Tešlai:
3 kiaušiniai,
250 g miltų,
0.5 stikline pieno.
Įdarui:
2 morkos,
puse baklažano,
prieskonių pagal skonį,
cukraus,
vandens,
2 kietai virtų kiaušinių,
1 didelio svogūno.

Kiaušinius išplakti tik tiek kad plyštu trynys (tada blyneliai gausis taškuoti),supilti pieną, sudėti miltus, ir viską gerai išplakti. Tada kepti plonus blynus. Morkas išvirti ir atšaldyti, tada jas puse valandos mirkyti saldintame vandenyje. Baklažanus nulupti, supjaustyti šiaudeliais ir kepti įkaitintuose riebaluose, kol pagels. Svogūnus pakepinkite. Morkas susmulkinkite smulkiais šiaudeliais kaip ir baklažanus, tada sumaišykite su svogūnais ir viską trumpai pakepinti. Tada mase dėti į blynelio vidurį ir blynelį sulankstyti ir valgyti.