Cža-e-tan (arbatoje virti kiaušiniai)
6 kiaušiniai,
2 šaukšteliai tiršto sojos padažo,
1 šaukštelis druskos,
1 žvaigždėtas anyžius,
2 šaukšteliai juodos kiniškos arbatos.
Padažui:
2 apelsinai,
2 obuoliai,
100 g razinų,
60 g cukraus,
0,5 šaukštelio druskos,
1 šaukštelis malto imb
Kiaušinius virti ant silpnos liepsnos 20 min. ir atvėsinti tame pačiame vandenyje, kuriame virė. Išgriebtus kiaušinius atsargiai pavolioti ant skepetaite uždengtos lentelės, kad lukštai sutrūkinėtų, tačiau nenusiluptų. Tada sudėti juos į puodą su šaltu vandeniu, įpilti sojos padažo, įberti žvaigždėto anyžiaus ir arbatos. Užvirinus ant silpnos kaitros virti 1,5 val. Retkarčiais reikia pažiūrėti, ar nenuvirė skystis: kiaušiniai visą laiką turi būti apsemti vandens. Prireikus papildyti. Po to kiaušinius palikti puode per naktį. Kitą dieną nulupę kiaušinius, pamatysime įvairiausių formų vingiuotas linijas, o jų skonį įvertinsime kiekvienas. Šie kiaušiniai patiekiami su padažu.
Padažui nulupti apelsinus ir obuolius ir, išėmus sėklas, vaisių minkštimą supjaustyti mažais kubeliais. Sudėjus į puodą, virti ant silpnos kaitros kartu su razinomis, druska ir kitais prieskoniais apie 0,5 val., kol pasidarys tirštoka košė. Actą pilti pabaigoje, su juo nebevirti, tačiau masę nuolat maišant pakaitinti iki virimo. Patiekti prie kiaušinių.