Itališki koldūnai "tortellini " apelsinų padaže


4 prcijoms reikės:
1/2 l apelsinų padažo,
250g pievagrybių,
100g virto kumpio,
500g tortellini su špinatais,
200g grietinės,
1 šaukšto krakmolo,
kajano pipirų,
2 obuolių acto,
druskos, pipirų,
1 šaukšto aliejaus,
žalumynų.

Sultis virkite maždaug 15 min. , kol pusė išgaruos. Pievagrybius supjaustykite perpus, kumpį- kubeliais. Išvirkite tortellini, nusunkite, į sultis supilkite grietinę, pabarstykite krakmolu, sumaišytu su nedideliu kiekiu vandens. Pagardinkite druska, kajeno pipirais ir actu. Pievagrybius apkepinkite 2 min. aliejuje, pabarstykite druska ir pipirais. Sudėkite kumpį ir kepkite dar 2 min. Sudėkite tortellini ir užpilkite pdažo. Sumaišykite ir pakaitinkite. Patiekalą patiekite giliose lėkštėse, papuoštą žalumynais.