Jautienos kukuliai


Jums reikės:
500g jautienos be kaulo,
2 stiklinių alaus, svogūno,skiltelės česnako,
100g tarkuoto parmezano ar kito kietesnio fermentinio sūrio,
2 kupinų šaukštų tarkuotų džiūvėsėlių, 2 kiaušinių,ryšelio petražolių,
2 šaukštų miltų, aliejaus kepti, šviežiai maltų pipirų ,druskos.
Mėsą supjaustykite gabaliukais ir pamarinuokite 30 min. aluje.Išėmusi iš marinato sumalkite su svogūnu, česnaku ir petražolėmis. Suberkite tarkuotus džiūvėsėlius, sūrį, sudėkite kiaušinį, trynį,pabarstykite druska su pipirais ir gerai sumaišykite.Iš mėsos faršo suformuokite kukulius sulig dideliu graikiniu riešutu, apvoliokite juos miltais ir apkepkite gerai įkaitintame aliejuje. Patiekite su fri bulvytėmis, duona ar makaronais, užpylusi pomidorų padažu.