KARŠIS, ĮDARYTAS TROŠKINTAIS KOPŪSTAIS


Viena 1,5 kg žuvis
500 g raugintų kopūstų
6 šaukštai aliejaus
2 svogūnai
svogūnų laiškų
petražolių lapelių
krapų, druskos

Pakaitinkite keptuvėje 2-3 šaukštus aliejaus ir troškinkite jame raugintus kopūstus su smulkiai supjaustytais svogūnais. Suminkštėjusius kopūstus ataušinkite, jais įdarykite karšį ir papilvę užsiūkite.
Supilkite keptuvėn likusį aliejų (pakaitintą), sudėkite žuvį ir pašaukite orkaitėn (krosnin). Po 15 min. žuvį apverskite ir dar tiek pat laiko kepkite. Iškepusią žuvį supjaustykite, sudėkite į pailgą pusdubenį, papuoškite svogūno laiškais, petražolių lapeliais, krapais.