Makaronai su žuvimi


4 porcijos:
juostinių makaronų, 200 g šviežios sūdytos lašišos,
pusė poro, 2 šaukštai alyvų aliejaus, juodųjų pipirų,
100 g krevečių, 2 šaukštai tarkuoto sūrio.

Išvirkite makaronus. Iš abiejų pusių apkepkite keptuvėje lašišos gabalėlius ir sudėkite ant karštų makaronų. Supjaustykite porą, suberkite į keptuvę ir patroškinkite su aliejumi. Pabarstykite juodais pipirais. Sukrėskite makaronus į lėkštes ir uždėkite ant viršaus troškintų porų. Užbarstykite truputį juodųjų pipirų. Sudėkite į lėkštes lašišos gabalėlius ir papuoškite žalių porų griežinėliais bei krevetėmis. Užbarstykite tarkuoto sūrio ir patiekite į stalą.