Šiltas stručio mėsos guliašas su Rucola salotomis


4 porcijos:
600 g plonai supjaustytos stručio „didžiosios kulšies” mėsos,
2 cl alyvų aliejaus,
2 skiltelių česnako,
šiek tiek šviežiai maltų pipirų ir stambios jūros druskos,
50 g plonais griežinėliais supjaustytų grybų,
150 g Rucola salotų , šviežio baziliko

1. Išspauskite česnako skilteles, susmulkinkite grybus ir baziliką.
2. Į karščiui atsparias lėkštes gražiai išdėliokite plonus stručio mėsos gabalėlius.
3. Apšlakstykite alyvų aliejumi ir česnaku.
4. Apie dvi minutes pašildykite įkaitintame grilyje.
5. Galiausiai, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, papuoškite susmulkintais grybais, baziliku ir Rucola salotomis.
6. Patiekalą patiekite iš karto.