Virtuvės menas

Menas virtuvėje: receptai ir idėjos

Virtuvės menas
  • Užkandžiai
  • Antrieji patiekalai
  • Tortai ir pyragai
  • Kava
  • Ledai
  • Kalėdiniai patiekalai

Troškintos pupos


0.5 kg pupų (pupelių, žirnių),
50 g sviesto,
200 g grietinės,
druskos.

Šviežias neperdžiūvusias pupas išgliaudyti, pavirinti, pridėti sviesto, grietinės, druskos, uždengti dangčiu ir troškinti, kol suminkštės.
Sudžiūvusias pupas reikia iš anksto 10-12 val. pamirkyti šiltame vandenyje, paskui išvirti.

Bendrinti
Autorius: admin
Recepto kategorija: Antrieji patiekalai

« Cukrinukai su medumi
Kalakutienos ir daržovių salotos »

Virtuvesmenas.lt Facebooke

Receptai

  • Antrieji patiekalai
  • Apkepai
  • Blynai ir lietiniai
  • Desertai, saldumynai
  • Dietiniai patiekalai
  • Gėrimai
  • Kava
  • Kepiniai
  • Kepsniai
  • Konservavimas
  • Košės ir tyrės
  • Ledai ir šerbetai
  • Maisto menas
  • Padažai
  • Salotos
  • Sausainiai ir saldainiai
  • Sriubos
  • Straipsniai
  • Tortai ir pyragai
  • Uogienės ir džemai
  • Užkandžiai
  • Video receptai

Patiekalai

Aguonos Blynai Bulvių patiekalai cinamonas citrina Daržovių patiekalai Daržovės gaminame be orkaitės grietinėlė grikiai Grybų patiekalai Jautienos patiekalai Kalėdiniai patiekalai Kava keksas Keksiukai Kepiniai Kiaušinių patiekalai Makaronų patiekalai mokamas moliūgai Obuolių pyragas Paukštienos patiekalai pusryčiai receptai iš obuolių receptai su braškėmis riešutai ryžiai Saldu Salotos sausainiai sriuba Sūrūs gabalėliai troškinys Užkandžiai vafliai vaisiai vanilė varškė Vegetariški patiekalai velykų patiekalai Šokoladiniai desertai Šventėms šokoladas Žuvies patiekalai

‹ › ×
    Straipsnių katalogas   Patarimai, SEO straipsniai   animatoriai, šventės vaikams   Statyba ir remontas   Laikinos tatuiruotes   Kosmetika   Mados patarimai   # > Jūsų nuoroda! < #
    Copyright © 2019 Virtuvės menas | Kontaktai | Reklama