žuvis meksikietiškai


2 kg karpio arba plekšnės, 6 smulkiai supjaustyti pomidorai (500 g), 5 sukapotos česnako skiltelės, 8 sukapotos petražolių šakelės, po 0,5 stiklinės nuluptų ir smulkiai supjaustytų migdolų, razinų, žaliųjų alyvų, 20 nedidelių su lupenomis virtų bulvių, 0,

Bulves nulupti. Žuvį sudėti į puodą, užpilti vandeniu ir virti 15 min. Paskui nuvarvinti, išrinkti ašakas.
Svogūnus ir česnaką iki skaidrumo pakepinti aliejuje, sudėti pomidorus, pasūdyti, įberti pipirų ir troškinti 5 min.
Sumažinus ugnį, suberti razinas, migdolus, petražoles, bulves, alyvas, žuvį. Dar šiek tiek patroškinti. Prieš patiekiant papuošti konservuota paprika.