Daržovių apkepas su mėsa ir grybais


250 g mėsos faršo
300 g sūdytų grybų
1 svogūnas
6 virtos bulvės
1 stiklinė virtų morkų
1 burokėlis
1 obuolys
1 stiklinė virtų žirnių
druskos, pipirų
3 šaukštai sviesto
1,5-2 stiklinės pieno arba sultinio
2 šaukštai maltų arba tarkuotų džiūvėsėlių

Mėsos faršą sumaišyti su kapotais grybais ir svogūnu. Daržoves, išskyrus žirnius, sutarkuoti arba sumalti mėsmale, sumaišyti su skysčiu ir prieskoniais. Skardą patepti riebalais, ant dugno dėti sluoksnį daržovių, ant jų grybus su mėsa ir svogūnais, paskui vėl daržoves. Viršų apdėlioti sviesto gabalėliais, apibarstyti džiūvėsėliais arba tarkuotu sūriu ir kepti. Pateikti su agurkų arba pomidorų salotomis