Citrinos putų pyragas


paklojimas;
1/2 stikline miltų;
1 saukštą cukraus;
125g margarino;
1 kiausinio baltimo;
1 sauksta salto vandens;

įdaras:
0,5 stiklines cukraus;
2,5 dl wandens;
2 cirtinos;
1,25 dl cirtinos sulciu;
3 kiausiniai( suplakti);
1 saukstas margarino;
0,5 stiklines cukraus.

Darbo eiga:
paklojimas: cukrų su miltais sumaišyti,margariną įdėti ir minkyti kol bus grubokas. Kiaušinio baltymą ir vandenį sumaišyti kol gausim puskietę tešlą. Iškočioti iki 1 cm storumo. Įdėti į kepimo indą ir kraštelius paspaudyti pirštais gelytės forma.
Įdaras:
Visus skystus produktus sudėti į puodelį ir maišydami uždėti ant ugnies 3 min. veliau visus kitus produktus sumaišyti kartu ir plakti kol gausite putėsius.
Putesius sudėti ant tešlos viršaus ir įdėti į orkaite 10 min. 220 0C. kepti kol bus aukso spalvos.
Skanaus