Saldžiųjų sūrelių desertas su braškėmis


200 g saldžiųjų varškės sūrelių,
4 šaukštai cukraus,
4 šaukštai želatinos,
1 pakelis žėlė,
8-10 braškių,
1/2 stiklinės kokosų drožlių,
truputis vanilės cukraus.

Nedidelio dubenėlio vidų ištepame aliejumi.Į dubenėlį įpilame truputį ištirpintos braškių žėlė.Kai ji sustingsta, ant viršaus gėlės forma išdėliojame supjaustytas braškes ir užpilame braškių želė, 1/3 palikdami deserto apatiniam sluoksniui.
Sūrelius pertriname per sietelį, sudedame cukrų, 2/3 kokosų drožlių, vanilės cukraus ir gerai išmaišome.
Į šią masę supilame ištirpintą želatiną.
Sūrelių tyrę dedame į dubenėlį ant sustingusios žėlė.Ant viršaus supilame likusią želė dalį ir 20 min. laikome šaltai.
Jeigu desertas, apvertus indelį, neišsiima, jį galima pašildyti karšto vandens vonioje.Sūrelių sluoksnio šonus puošiame kokosų drožlėmis.