Virtuvės menas

Menas virtuvėje: receptai ir idėjos

Virtuvės menas
  • Užkandžiai
  • Antrieji patiekalai
  • Tortai ir pyragai
  • Kava
  • Ledai
  • Kalėdiniai patiekalai

Airiška kava


50 gramų viskio
1 šaukštelis rudojo cukraus
Plaktos grietinėlės

Gerai įkaitinama stiklinė su rankenėle. Tada įpilama 50 gramų viskio ir įberiamas šaukštelis cukraus (geriausiai rudojo). Įpilama gerai paruoštos kavos ir maišoma, kol ištirps cukrus. Ant viršaus atsargiai uždedamas plaktos grietinėlės sluoksnis. Airiška kava geriama per šiaudelį.

Bendrinti
Autorius: admin
Recepto kategorija: Kava

« Vokiškas šokoladinis pyragas (3 dalys)
Šalta kava »

Virtuvesmenas.lt Facebooke

Receptai

  • Antrieji patiekalai
  • Apkepai
  • Blynai ir lietiniai
  • Desertai, saldumynai
  • Dietiniai patiekalai
  • Gėrimai
  • Kava
  • Kepiniai
  • Kepsniai
  • Konservavimas
  • Košės ir tyrės
  • Ledai ir šerbetai
  • Maisto menas
  • Padažai
  • Salotos
  • Sausainiai ir saldainiai
  • Sriubos
  • Straipsniai
  • Tortai ir pyragai
  • Uogienės ir džemai
  • Užkandžiai
  • Video receptai

Patiekalai

Aguonos Blynai Bulvių patiekalai cinamonas citrina Daržovių patiekalai Daržovės gaminame be orkaitės grikiai Grybų patiekalai Jautienos patiekalai Kalėdiniai patiekalai Kava keksas Keksiukai Kepiniai Kiaulienos Kiaušinių patiekalai Makaronų patiekalai mokamas moliūgai Obuolių pyragas Paukštienos patiekalai pusryčiai receptai iš obuolių receptai su braškėmis riešutai ryžiai Saldu Salotos sausainiai sriuba Sūrūs gabalėliai troškinys Užkandžiai vafliai vaisiai vanilė varškė Vegetariški patiekalai velykų patiekalai Šokoladiniai desertai Šventėms šokoladas Žuvies patiekalai

‹ › ×
    batai moterims   Dozatoriai   rasto darbai   Laikinos tatuiruotes   Geriausios prekės   # > Jūsų nuoroda! < #
    Copyright © 2019 Virtuvės menas | Kontaktai | Reklama