Morkų pyrago skonio avižinė košė

Recepto autorius: Jelenos maisto blogas
Jei atsibodo paprasta avižinė košė, siūlau pasigaminti labai skanią su morkomis, razinomis bei čija sėklomis.
Reikės:
mano puodelis apie 200 ml
- 1 puodelio pilno grūdo avižinių dribsnių (aš naudojau Dobele ekologiškas)
- 1 1/4 puodelio pieno
- 1/2 saujos razinų
- 1 vidutinės morkos (sutarkuotos)
- 3 a.š. agavų sirupo
- 1 a.š. cinamono
- 1 v.š. čija sėklų
- 1 a.š. vanilės ekstrakto
Viską beriame į puodą ir verdame apie 8 min, tada uždengiame, išjungiame ir dar palaikome apie 5 min. Galima pagardinti smulkintais riešutais.
Skanaus!