Morkų pyrago skonio avižinė košė

Morkų pyrago skonio avižinė košė

Recepto autorius: Jelenos maisto blogas

Jei atsibodo paprasta avižinė košė, siūlau pasigaminti labai skanią su morkomis, razinomis bei čija sėklomis.

Reikės:

mano puodelis apie 200 ml

  • 1 puodelio pilno grūdo avižinių dribsnių (aš naudojau Dobele ekologiškas)
  • 1 1/4 puodelio pieno
  • 1/2 saujos razinų
  • 1 vidutinės morkos (sutarkuotos)
  • 3 a.š. agavų sirupo
  • 1 a.š. cinamono
  • 1 v.š. čija sėklų
  • 1 a.š. vanilės ekstrakto

Viską beriame į puodą ir verdame apie 8 min, tada uždengiame, išjungiame ir dar palaikome apie 5 min. Galima pagardinti smulkintais riešutais.

Skanaus!


Morkų pyrago skonio avižinė košė

Morkų pyrago skonio avižinė košė