Cezario salotos su traškia triušiena

Cezario salotos su traškia triušiena

Recepto autorius: Jelenos maisto blogas

2 asmenims reikės:

  • 1/2 gūžės Iceberg salotų
  • 250 g šviežios triušienos mėsos
  • mėgstamų prieskonių mėsai
  • kukurūzų miltų
  • 8-10 vyšninių pomidoriukų
  • saujos česnakinių skrebučių
  • 50-60 g tarkuoto Džiūgo

Padažui:

  • 2 kupinus valgomus šaukštus Islandiško arba Graikiško jogurto
  • 1,5 a.š. Pesto padažo
  • 1 a.š. Dižono garstyčių
  • 1 a.š. agavos arba medaus
  • 1/2  a.š balto vyno acto
  • 1/2 citrinos sulčių
  • druskos, pipirų pagal skonį

Triušienos gabaliukus dedame ant kepimo popieriaus, pabarstome iš abiejų pusių prieskoniais, druska ir pipirais, apvoliojame kukurūzų miltuose, uždengiame kepimo popieriumi ir padaužome plaktuku, skirto mėsai. Kepame aliejuje iš kiekvienos pusės apie 4 min, kol gražiai apskrus. Į blenderį ar kokteilinę sudedame visus padažo ingredientus ir suplakame. Į lėkštes dedame suplėšytus Iceberg lapus, pomidoriukus perpjauname pusiau, dedame ant lapų, beriame česnakinius skrebučius, keptą triušieną, barstome Džiūgu ir pagardiname padažu.

Skanaus!


Cezario salotos su traškia triušiena

Cezario salotos su traškia triušiena