Virtuvės menas

Menas virtuvėje: receptai ir idėjos

Virtuvės menas
  • Užkandžiai
  • Antrieji patiekalai
  • Tortai ir pyragai
  • Kava
  • Ledai
  • Kalėdiniai patiekalai

Porų salotos


200g porų,
200g obuolių,
100g morkų,
grietinės, krapų arba petražolių,
druskos.

Baltąsias porų dalis supjaustyti plonais griežinėliais. Obuolius ir morkas sutarkuoti stambia trintuve. Užpilti grietine, pasūdyti ir gerai išmaišyti. Viršų apibarstyti susmulkintais krapais arba petražolėmis.

Bendrinti
Autorius: admin
Recepto kategorija: Salotos

« Šokoladinio kisieliaus desertas
CUKINIJŲ SRIUBA SU VIŠTOS KRŪTINĖLE »

Virtuvesmenas.lt Facebooke

Receptai

  • Antrieji patiekalai
  • Apkepai
  • Blynai ir lietiniai
  • Desertai, saldumynai
  • Dietiniai patiekalai
  • Gėrimai
  • Kava
  • Kepiniai
  • Kepsniai
  • Konservavimas
  • Košės ir tyrės
  • Ledai ir šerbetai
  • Maisto menas
  • Padažai
  • Salotos
  • Sausainiai ir saldainiai
  • Sriubos
  • Straipsniai
  • Tortai ir pyragai
  • Uogienės ir džemai
  • Užkandžiai
  • Video receptai

Patiekalai

Aguonos Blynai Bulvių patiekalai cinamonas citrina Daržovių patiekalai Daržovės gaminame be orkaitės grietinėlė grikiai Grybų patiekalai Jautienos patiekalai Kalėdiniai patiekalai Kava keksas Keksiukai Kepiniai Kiaušinių patiekalai Makaronų patiekalai mokamas moliūgai Obuolių pyragas Paukštienos patiekalai pusryčiai receptai iš obuolių receptai su braškėmis riešutai ryžiai Saldu Salotos sausainiai sriuba Sūrūs gabalėliai troškinys Užkandžiai vafliai vaisiai vanilė varškė Vegetariški patiekalai velykų patiekalai Šokoladiniai desertai Šventėms šokoladas Žuvies patiekalai

‹ › ×
    Straipsnių katalogas   Patarimai, SEO straipsniai   animatoriai, šventės vaikams   Statyba ir remontas   Laikinos tatuiruotes   Kosmetika   Mados patarimai   # > Jūsų nuoroda! < #
    Copyright © 2019 Virtuvės menas | Kontaktai | Reklama