Venecijos salotos su vištiena

Recepto autorius: Rutuliuko virtuvė
Paprastos ir įdomios salotos. Gali pasirodyt, kad jose kažko trūksta, bet nežinau, man – skanu.
Reikės:nedidelės saujos razinų1 apelsino sulčiųkeletos šaukštų kedro riešutų~400g virtos vištos krūtinėlėsžiupsnio maltų gvazdikėliųkeleto šaukštų alyvuogių aliejaus2 šaukštai vyno actodruskospipirųsalotų lapų
Gaminsim taip:Apelsinų sultis reikia užvirti puode kartu su razinomis. Palikti atvėsti, kokias 20min. Keptuvėje [be aliejaus] pakepinti kedro riešutus, kol apskrus. Dubenyje sumaišyti pjaustytą vištieną, razinas su apelsinų sultimis, actu, gvazdikėliais, kedro riešutais, druska, pipirais, aliejumi. Lėkštėje išdėlioti salotų lapus, ant jų dėti likusius sumaišytus ingredientus. Viskas, paprastos ir gardžios salotos paruoštos.
Skanaus!
Šaltinis: “Šis tas gurmanams. Itališki patiekalai”