Keptos blauzdelės


4 porcijoms reikės:
1kg bulvių,
8 vištos blauzdelių,
3 šaukštų kečupo,
druskos, pipirų,
saldžiųjų paprikų,
200-300g tepamo varškės sūrelio,
2 šaukštų citrinos sulčių.

Bulves nušveiskite ir supjaustykite išilgai perpus ar į keturias dalis. Blauzdeles nuplaukite,nusausinkite, ir plonai aptepkite kečupu. Sudėkite į formą kartu su bulvėmis. Pabarstykite druska, stambiai maltais pipirais bei paprikomis ir kepkite 40-45 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Katkartėmis pavartykite bulves, kad vienodai apkeptų. Paruoškite sūrelį: sumaišykite jį su druska ir citrinos sultimis. Sumaišykite su likusiu kečupu. Blauzdeles ir bulves sudėkite į pailgą lėkštę, išklotą salotų lapais. Patiekite su varške.