Biskvitiniai pyragaičiai
3 kiaušiniai
150 g miltų
150 g cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
50 g krakmolo
2 šaukštai kakavos
Trynius atskirti nuo baltymų, išsukti su 2 šaukštais šilto vandens, dalimis berti cukrų bei vanilinį cukrų. Sukti, kol išeis vientisa masė ir nesijaus cukraus.
Baltymus išplakti iki standžių putų ir supilti ant trynių mases.
Į masę suberti persijotus miltus, kakavos ir krakmolo mišinį. Tešlą atsargiai išmaišyti.
Riebalais ištepti 4 formeles ir į jas supilti tešlą.
Kepti maždaug 10 min. 180°C temperatūroje.
Iškeptus pyragėlius išversti iš formelių ir ataušinti.
Atvėsusius pyragaičius apšlakstyti likeriu arba aptepti mėgstamu džemu.
Į lėkštę įdėti pyragaitį, ant jo uždėti ledų, aplink suberti uogas arba vaisius.
Papuošti melisos lapeliais, apibarstyti kakavos milteliais.