Varškės tortas su arbūzu
Jums reikės :
1 biskvito,
4 vanilinių sūrelių,
200 ml riebios grietinėlės,
4 šaukštų cukraus pudros,
3 šaukštų želatinos,
1 pakelio braškių arba vyšnių žėlės,
1 obuolio,
gabalo arbūzo.
Biskvitu išklokite tortinės dugną.Želatiną suberkite į 6 šaukštus šalto vandens, kai išbrinks, kaitinkite, kad ištirptų, leiskite ataušti ir sutrinkite su sūreliais.Grietinėlę suplakite su cukraus pudra ir atsargiai sumaišykite su sūrelių mase.Sudėkite ant biskvito.Įdėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.Želę sumaišykite su karštu vandeniu, o kai pradės stingti, supilkite ant sustingusių sūrelių, ant jos dėkite arbūzo rutuliukus.Kai desertas sustings, nuimkite formą, šonus papuoškite arbūzo gabaliukais, o viršų – šviežių melisų lapeliais.