Spring Roll

Spring Roll

Recepto autorius: Jelenos maisto blogas

Senai norėjau išbandyti šiuos roll’us labai skanūs kątik iškepti su saldžiarugščiu padažu. Įdarą galima improvizuoti pagal turimus produktus, aš dariau su turimom  daržovėmis 😉 Tiks kaip kasdienai taip ir šventiniam stalui 🙂

Reikės:

  • Spring Roll tešlos
  • aliejaus kepimui
  • kiaušinio plakinio

Įdarui:

  • kopūsto
  • morkų
  • pievagrybių
  • virtų dž. grybų
  • svogūno
  • poro
  • cukinijos
  • keptų koncervotų paprikų
  • česnako skiltelių
  • druskos
  • pipirų
  • juodgrūdės
  • asafetida

Daržovės visas  supjaustome, apkepiname, padedame nuo tų kurie ilgiau kepa, baigiant kepti padruskiname ir papipiriname, įberiame juodgrūdės ir asafetidos ir dar keletą min pakepame. Įdarą atvėsiname.

Spring Roll tešlą uždengiame šlapiu rankšluoščiu ir paliekame 45 min kambario temp. atšilti. Įmame atsargiai po vieną lapą tešlos, dedame įdaro ir susukame į ritinėlį, kraštelį patepame kiaušinio plakiniu.Taip susukume visus.

Kepame mūsų roll’us įkaitintame aliejuje  (aliejus turi apsemti, geriau aišku kas turi fritiurines) kol gražiai apskrus, dedame ant popierinių rankšluoščių, kad nuvarvėtų nereikalingas aliejus. Tiekiame su saldžiarugščiu padažu.

Skanaus!


Spring Roll

Spring Roll

Spring Roll

Spring Roll

Spring Roll

Spring Roll

Spring Roll

Spring Roll