Uždara pica per 10 minučių

Recepto autorius: Jelenos maisto blogas
Uždaroji pica vos per 10 minučių, kuriai nereikės orkaitės! Įdarą galite keisti pagal savo skonį ir turimus produktus, svarbiausia – negailėkite sūrio! Aš siūlau patį paprasčiausią variantą. Šios picos privalumai, kad puikiai tinka į išvykas, piknikus su vaikais, nes patogu valgyti ir neištepsite ranku. Skani tiek šilta, tiek šalta.
2 picom reikės:
- 4 tortilijų
- 250 g Kitchen me Karštai rūkytos antienos file
- pomidorų padažo
- sūrio (aš naudojau pjaustytą Jarlsberg)
Tortiliją ištepame pomidorų padažu. Dedame pjaustytą kubeliais karštai rūkytą antieną (galite keisti karštai rūkytu kumpiu), ant viršaus dedame gausiai sūrio, uždengiame kita tortilija. Dedame į įkaitintą sausą keptuvę, kepame ant nedidelės ugnies, kol gražiai apskrus, paskui labai atsargiai apverčiame ir pakepame kitą pusę. Iškeptą picą išimame, šiek tiek atvėsiname ir tada pjaustome į 6-8 dalis.
Skanaus!