Virtuvės menas

Menas virtuvėje: receptai ir idėjos

Virtuvės menas
  • Užkandžiai
  • Antrieji patiekalai
  • Tortai ir pyragai
  • Kava
  • Ledai
  • Kalėdiniai patiekalai

Apelsinų uogienė


5-6 apelsinai
3 stiklinės cukraus
1/3 arbatinio šaukštelio citrinų rūgšties

Apelsinus nulupame, susmulkiname, užpilame cukrumi ir ant silpnos ugnies verdame, kol uogienė sutirštėja (apie 30 min.). Į pusiau sutirštėjusią uogienę įdedame citrinų rūgšties.

Bendrinti
Autorius: admin
Recepto kategorija: Konservavimas, Uogienės ir džemai

« Keturių skonių ledų desertas
Baltieji kopūstai su brinza »

Virtuvesmenas.lt Facebooke

Receptai

  • Antrieji patiekalai
  • Apkepai
  • Blynai ir lietiniai
  • Desertai, saldumynai
  • Dietiniai patiekalai
  • Gėrimai
  • Kava
  • Kepiniai
  • Kepsniai
  • Konservavimas
  • Košės ir tyrės
  • Ledai ir šerbetai
  • Maisto menas
  • Padažai
  • Salotos
  • Sausainiai ir saldainiai
  • Sriubos
  • Straipsniai
  • Tortai ir pyragai
  • Uogienės ir džemai
  • Užkandžiai
  • Video receptai

Patiekalai

Aguonos Blynai Bulvių patiekalai cinamonas citrina Daržovių patiekalai Daržovės gaminame be orkaitės grietinėlė grikiai Grybų patiekalai Jautienos patiekalai Kalėdiniai patiekalai Kava keksas Keksiukai Kepiniai Kiaušinių patiekalai Makaronų patiekalai mokamas moliūgai Obuolių pyragas Paukštienos patiekalai pusryčiai receptai iš obuolių receptai su braškėmis riešutai ryžiai Saldu Salotos sausainiai sriuba Sūrūs gabalėliai troškinys Užkandžiai vafliai vaisiai vanilė varškė Vegetariški patiekalai velykų patiekalai Šokoladiniai desertai Šventėms šokoladas Žuvies patiekalai

‹ › ×
    Straipsnių katalogas   Patarimai, SEO straipsniai   animatoriai, šventės vaikams, vaikų žaidimų kambarys   Statyba ir remontas   Laikinos tatuiruotes   Kosmetika   Mados patarimai   # > Jūsų nuoroda! < #
    Copyright © 2019 Virtuvės menas | Kontaktai | Reklama