Afrikos antilopės mėsos ragu
4 porcijos:
1 kg antilopės mėsos ragu, druskos, pipirų,
2 bananų, pusės laimo sulčių, šiek tiek grietinės,
4 nuluptų ir pertrintų pomidorų, 1/4 l stipraus sultinio,
1 didelio svogūno, 2 skiltelių česnako,
11/2 desertinio šaukštelio kario miltelių
2 desertinių šaukštelių Demararos cukraus.
1. Pirmiausia susmulkintą svogūną ir česnaką pakepinkite nedideliame aliejaus kiekyje, kad suminkštėtų..
2. Įberkite kari, cukraus, druskos ir pipirų. Nuolat maišydami įpilkite sultinio.
3. Tada galima ruošti mėsą. Paruoštą mėsą sudėkite į sultinio mišinį.
4. 20 minučių pavirinkite ant silpnos ugnies, tada įdėkite sugrūstus bananus, pomidorų tyrę ir laimo sultis. Pavirinkite ant silpnos ugnies.
5. Maždaug po 30 minučių pagardinkite grietine.
6. Šis nepaprasto skonio Afrikos antilopės ragu ypač skanus su kuskusu.