Antienos blauzdelės su gaiviomis pankolio salotomis

Antienos blauzdelės su gaiviomis pankolio salotomis

Recepto autorius: Jelenos maisto blogas

Patiekalas, kuris reikalauja minimalių pastangų, o rezultatas nuostabus! Mūsų šeimos pamėgti Kitchen me produktai, kurie labai gelbsti, kai reikia greitai paruošti pietus ar vakarienę. Šį kartą naudojau Antienos blauzdeles „Tulpės“ su prieskoniais, kurias reikia įdėti su pakuote tiesiog į įkaitintą orkaitę ir kol keps blauzdelės, tuo metu galima užsiimti savo reikalais, argi ne puiku?!

2 asmenims reikės:

  • 600 g  Kitchen me Antienos blauzdelių „Tulpės“ su prieskoniais

Salotoms:

  • 2 pankolių
  • 2 morkų
  • 1/2 ilgavaisio agurko
  • smulkintų šviežių petražolių

Padažui:

  • 1 v.š. Dižono garstyčių
  • 1 a.š. medaus
  • 1/2 citrinos sulčių
  • druskos, pipirų pagal skonį
  • 1 v.š. tyro alyvuogių aliejaus

Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros, dedame su visa plastikine pakuote (neatidarant) ir kepame apie 1 val. Po valandos nuimame viršutinę plevelę ir kepame dar apie 10 min, kad blauzdelės apskrustų. Morkas supjaustome daržovių skustuku plonomis juostelėmis. Pankolius supjaustome plonomis juostelėmis, agurkus taip pat, beriame smulkintų šviežių petražolių.  Pabarstome druska ir pipirais. Padažą padaliname į dvį dalis. Atskirai sumaišome morkas ir pankolių salotas, paliekame 5 min. Dedame į lėkštes iš pradžių morkas, tada ant viršaus pankolio salotas ir antienos blauzdelę. Skanaus!


Antienos blauzdelės su gaiviomis pankolio salotomis

Antienos blauzdelės su gaiviomis pankolio salotomis