Avienos ragu


0.5 kg avienos,
svogūnas,
2 šaukštai augalinio aliejaus,
0.5 skiltelės česnako,
1-2 šaukštai pomidorų padažo,
0.5 butelio baltojo vyno,
0.5 šaukštelio kmynų,
lauro lapų,
druskos, pipirų,
truputį miltų,
3 šaukštai grietinės.

Mėsą supjaustyti kubeliais, užberti druskos, pipirų, truputį apkepinti aliejuje su svogūnais, supjaustytais griežinėliais.Įdėti labai susmulkinto česnako.Užpilti vynu, kad mėsa būtų apsemta.Palaikyti ant kaitrios ugnies, kad skystis truputį nugaruotų, supilti likusį vyną, įdėti pomidorų padažo, kmynų ir lauro lapų.Virti ant silpnos ugnies uždengus.Prieš patiekiant į stalą, padažą užbalinti miltais bei grietine ir 5 min. palaikyti.