Čili troškinys su avinžirniais
Recepto autorius: Rutuliuko virtuvė
Labai paprasta populiaraus Čili troškinio – sriubos variacija. Kai šaldytuve lieka įvairių likučių, galima juos panaudoti ir šitaip :)Vėlgi, skonis ir vaizdas prasilenkia, tačiau ką padarysi?
Šiam troškinukui naudojau:Kiek daugiau nei 200g maltos jautienosmaža skardinę konservuotų pomidorų [naudojau naminius]paprikądu mažus konservuotus čili pipiriukusskardinę konservuotų avinžirniųkelis šaukštus pomidorų padažopipiriukų, druskossūrio
Gaminimas paprastas:Keptuvėj su šiek tiek aliejaus apkepam maltą jautieną, pridedam kubeliais pjaustytą papriką, pomidorus, avinžirnius, pomidorų padažą, druskytę, pipiriukus. Viską troškinam gal 20min. Vėliau įtarkuojam sūrio pagal skonį, išmaišom ir patiekiam.
Skanaus!