Grybų žiuljenas


100 g šviežių arba šaldytų grybų,
2 svogūnų galvutės,
1 arbat. šaukšt. miltų,
2-3 valg. šaukšt. sviesto,
50 ml grietinėlės (20% riebumo),
50 g fermentinio sūrio,
druskos ir pipirų pagal skonį.

Grybus ir svogūnus smulkiai supjaustykite, sumaišykite, pabarstykite druska ir pipirais ir pakepinkite svieste 5-7 min. Baigiant kepinti užbarstykite arbatinį šaukštelį miltų.
Paruoštus grybus sudėkite į žiuljenams skirtus indelius ir užpilkite grietinėle.
Fermentinį sūrį sutarkuokite ir užbarstykite ant viršaus. Orkaitę įkaitinkite iki 150° ir kepkite, kol užsidės graži rusva plutelė. Žiuljenai patiekiami karšti.