Guliašas su raugintais kopūstais


750g jautienos nugarinės,
3 šaukštų aliejaus,
6 svogūnų,
2 česnako skiltelių,
druskos,maltų pipirų,
saldžiosios paprikos miltelių,
šaukštelio kmynų,
2 šaukštelių pomidorų tyrės,
2 raudonųjų paprikų,
850g raugintų kopūstų,
žiupsnelio cukraus.

Svogūnus supjaustykite šiaudeliais, česnaką išspauskite. Mėsą supjaustykite gabaliukais, pakepinkite keptuvėje su aliejumi. Baigiant kepti, sudėkite svogūnus ir česnakus. Visą keptuvėje turinį perpilkite į troškintuvą, sudėkite pomidorų tyrę, įpilkite 250ml vandens, pasūdykite, suberkite prieskonius ir troškinkite ant silpnos ugnies apie valandą. Paprikos ankštis perpjaukite perpus, pašalinkite sėkleles, nuplaukite ir supjaustykite juostelėmis. Raugintus kopūstus nuvarvinkite per sietelį, susmulkinkite ir drauge su paprika sudėkite į troškintuvą su mėsa. Įberkite žiupsnelį cukraus. Troškinkite dar 15 min.