Įdaryta cukinija
Recepto autorius: Jelenos maisto blogas
- 1 vidutinė cukinija
- malta mėsa
- 2 morkos
- svogūnas
- puse paprikos
- 5 griežinėliai marinuoto jalapeno
- česnakas
- piprai
- mėgstami mėsos prieskoniai
- kiaušinis
- 100 g smulkiai tarkuoto „Džiūgo”
Cukinijos vidų iskobiam ir supjaustom tokiais laiveliais, keptuvėje pakepiname svogūną, tarkuotas morkas, kubeliais supjaustytą papriką, smulkiai supjaustytą jelapeną ir maltą mėsą (į mėsa sudedame prieskonius, česnako ir pipirų). Kai įdaras atvėsta, jį sumaišome su kiaušiniu. Įdarą sudedame į cukinijos laivelius, kepame 200 laipsnių temperatūroje ~20-25 min. Įštraukiame laivelius ir viršų patepame majonezu, pabarstome sūriu ir vėl šauname atgal į orkaitę dar ~7 min., kol sūris gražiai apskrunda.
Skanaus!