Kepti cukinijos griežinėliai su agurkiniu padažu
Recepto autorius: Jelenos maisto blogas
- 1 jauna cukinija
- miltai
- 2 kiaušiniai
- džiuvesėliai
- prieskoniai
- druska
- juodi malti
pipirai - aliejus kepimui
- padažui
- majonezas
- grietinė
- agurkas
- česnakas
- dž. čiobreliai
- krapai
Cukiniją supjaustom 1 cm griežinėliais. Miltus sumaišom su prieskoniais, druska ir pipirais, negailim. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Griežinėlius apvoliojame miltų-prieskonių mišinyje, paskui į kiaušinį ir galiausiai į džiuvesėlius. Kepame iš abiejų pusių kol gražiai apskrunda. Iškeptus dedame ant lekštės, išklotos popieriniu rankšluoščiu.
Padažui sumaišom majonezą su grietine, įtarkuojame žalią agurką, įspaudžiame česnako, įberiame truputėlį dž. čiobrelio ir krapų.
Skanaus!