Jautiena kiniškai


250 g makaronų,
400 g jautienos be kaulo,
stiklinės šaldytų žirnelių,
1 žaliosios paprikos,
1 svogūno,
keleto grybų,
2 šaukštų aliejaus,
2 šaukštų sojos padažo,
pipirų,
1 šaukštelio krakmolo.

Jautieną nuplaukite ir supjaustykite mažais gabaliukais. Grybus išmirkykite ir supjaustykite mažais gabaliukais. Svogūną supjaustykite smulkiais, papriką-juostelėmis. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite svogūnus, sudėkite mėsą ir maišydama apkepinkite. Įpilkite 3/4 stiklinės karšto vandens, suberkite žirnelius, grybus ir papriką. Troškinkite ant lėtos ugnies, kol mėsa suminkštės, pagardinkite sojos padažu ir pipirais. Miltus sumaišykite su 1/2 stiklinės šalto vandens, supilkite į patiekalą, sumaišykite, užvirkite. Makaronus išvirkite ir patiekite su mėsa.