Kalakutienos suktinukai su apelsinų įdaru


1 porcijai
3 gabaliukai kalakuto filė (po 70 g),
1 nedidelis apelsinas,
2 čiobrelio šakelės,
2 valg. šaukšt. tepamo sūrio su žalumynais,
3 juostelės rūkytos kiaulienos šoninės,
druskos ir pipirų pagal skonį.

1. Kalakutieną nuplaukite ir nusausinkite popierine servetėle. Uždenkite mėsos gabaliukus maistine polietilenine plėvele ir palengva išmuškite. Apelsiną nulupkite ir nuo kiekvienos skiltelės nuimkite odelę.
2. Kalakutieną įtrinkite druska ir pipirais pagal skonį. Kiekvieną gabalėlį ištepkite plonu sluoksniu tepamo sūrio su žalumynais, tolygiai išdėliokite apelsino gabalėlius ir pabarstykite čiobrelių lapeliais. Susukite mėsą į suktinukus, apvyniokite šoninės juostele ir persmeikite mediniu dantų krapštuku arba suriškite kulinariniu siūlu.
3. Kalakutienos suktinukus kepkite įkaitintame grilyje ne mažiau 15 min., apvartydami ant visų pusių. Patiekite pabarstytus smulkintais žalumynais.
Pagaminimo laikas: 25 min.