Kepta jautiena
500 g jautienos be kaulų,
5 pievagrybių,
1 svogūno,
druskos,
pipirų,
1 šaukšto aliejaus.
Padažui:
1/2 stiklinės sultinio,
1 šaukštelio krakmolo,
citrinos sulčių,
2 šaukštų jogurto,
žiupsnelio cukraus
Mėsą keliose vietose giliai įpjaukite. Pievagrybius ir svogūną supjaustykite ir pakepinkite aliejuje, pagardinkite druska ir pipirais. Į įpjovas mėsoje prikimškite faršo ir mėsą gausiai pasūdykite, pabarstykite pipirais. Įvyniokite į foliją ir kepkite apie 50 minučių. Baigiant kepti, išvyniokite ir palaistykite išsiskyrusiomis sultimis.
Padažui užvirinkite sultinį, įberkite su nedideliu kiekiu vandens sumaišytą krakmolą, užvirkite, supilkite citrinos sultis.ir jogurtą. Galima patiekti su grikių koše.