Kiaulienos sprandinė su pipirais


(1 porcija)
Grilyje kepta kiaulienos sprandinė
250 g kiaulienos sprandinės gabalas
1 skiltelė česnako
druskos
pipirų grūdelių
aliejaus arba sviesto
1 obuolys (Obuolys)
oregano

Kiaulienos sprandinė tolygiai įtrinama česnakine druska, apibarstoma maltais pipirais, aptepama aliejumi ir 30 minučių palaikoma.
Tuo tarpu įkaitinamas grilis, į jį ant grotelių dedama mėsa ir kepama 4 minutes.
Aplink mėsos gabalėlį dedamos skersai perpjautos obuolio riekelės, jos taip pat aptepamos skystu sviestu arba aliejumi ir kartu troškinamos.
Kai viskas iškepa, karštos obuolio skiltelės dedamos ant mėsos ir apibarstomos oreganu. Šalia padedamos rupios duonos riekelės.
Prie šio patiekalo geriausiai tinka: Alus