Makaronai su veršienos šonkauliais


600g makaronų,
1kg veršienos šonkaulių,
3 skiltelės česnako,
3 šaukštai pomidorų padažo,
0,5l vištienos sultinio,
100g sviesto,
100g fermentinio sūrio,
2 šaukštai majonezo,
morka, svogūnas,
šaukštelis čiobrelių,
1/2 šaukštelio cinamono,
truputį aitriosios paprikos,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.

Veršienos šonkaulius supjaustyti mažais gabalėliais ir apkepti svieste. Morką rupiai sutarkuoti, svogūną ir česnaką- susmulkinti. Daržoves sumaišyti su šonkauliais, suberti prieskonius ir patroškinti. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, išgriebus nuvarvinti ir perpilti šaltu vandeniu. Dėti į karščiui atsparų indą, ant viršaus sukrėsti troškintus šonkauliukus. Sūrį sutarkuoti ir, sumaišius su majonezu uždėti ant šonkauliukų. Ant viršaus užpilti pomidorų padažo. Kepti orkaitėje 10-15 min.