Mėsos troškinys su kivi vaisiais
kiaulienos išpjovos gabaliukas
2 kivi vaisiai
„Vegetos” prieskonių
juodųjų pipirų
bulvių
morkų
žiedinių kopūstų
svogūnas
kelios česnako skiltelės
aliejaus
Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais, apibarstyti „Vegeta”, pipirais, sumaišyti su nuluptais ir supjaustytais kiviais ir palaikyti šaltai keletą valandų. (kivi labai puikus priedas ir prie mėsos šašlyko, nes labai minkština mėsą, suteikia nuostabų skonį, – aut.past.) Nuskustas bulves bei morkas supjaustyti kubeliais, patroškinti puode su nedideliu kiekiu vandens kol suminkštės, pagardinti „Vegeta”. Tuo pat metu keptuvėje pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką, sudėti mėsą su kiviais. Kepti 3-5 min. Sudėti į puodą prie daržovių, suberti susmulkintus žiedinius kopūstus ir dar šiek tiek patroškinti, kol kopūstai tik šiek tiek suminkštės.
Galima patiekti su pomidorų padažu.