Mėsos zrazai su pievagrybių-sūrio-lašinukų įdaru
![Mėsos zrazai su pievagrybių-sūrio-lašinukų įdaru](https://www.virtuvesmenas.lt/wp-content/uploads/2019/03/IMG_0944.jpg)
Recepto autorius: Jelenos maisto blogas
Kada atsibosta paprasti kotlėtai, pradedu improvizuoti su įdarais, tai visada gelbsti 🙂
Reikės:
- 0,6 kg mentės
- 2 riekės išmirkyto batono
- mėsos prieskonių
- kelių skiltelių česnako
- kiaušinio
- pievagrybių
- svogūno
- lašinukų
- v. šaukštas majonezo
- sūrio
- džiuvesėlių apvoliojimui
- aliejaus kepimui
Mėsą sumalame kartu su batono riekėm, įspaudžiame porą skiltelių česnako, įmušame kiaušinį ir viską gerai išmaišome.
Įdarui pakepiname lašinukus, svogūną ir pievagrybius. Sutarkuojame sūrį. Viską sumaišome su šaukštu majonezo.Ant delno išdeliojame mėsą, kaip blyną, į vidų dedame po šaukštelį įdaro ir gerai viska suformuojame kaip maždaug žemaičių blynus :)), voliojame džiūvesėliuose ir kepame aliejuje.
Skanaus.
P.S. į mėsą druskos ar prieskonių dėkite mažiau truputi, nes lašinukai ir sūris duoda sūrumo 😉