Mėsos zrazai su pievagrybių-sūrio-lašinukų įdaru

Mėsos zrazai su pievagrybių-sūrio-lašinukų įdaru

Recepto autorius: Jelenos maisto blogas

Kada atsibosta paprasti kotlėtai, pradedu improvizuoti su įdarais, tai visada gelbsti 🙂

Reikės:

  •  0,6 kg  mentės
  • 2 riekės išmirkyto batono
  • mėsos prieskonių
  • kelių skiltelių česnako
  • kiaušinio
  • pievagrybių
  • svogūno
  • lašinukų
  •  v. šaukštas majonezo
  • sūrio
  • džiuvesėlių apvoliojimui
  • aliejaus kepimui

Mėsą sumalame kartu su batono riekėm, įspaudžiame porą skiltelių česnako, įmušame kiaušinį ir viską gerai išmaišome.

Įdarui pakepiname lašinukus, svogūną ir pievagrybius. Sutarkuojame sūrį. Viską sumaišome su šaukštu majonezo.Ant delno išdeliojame mėsą, kaip blyną, į vidų dedame po šaukštelį įdaro ir gerai viska suformuojame kaip maždaug žemaičių blynus :)), voliojame džiūvesėliuose ir kepame aliejuje.

Skanaus.

P.S.  į mėsą druskos ar prieskonių  dėkite mažiau truputi, nes lašinukai ir sūris duoda sūrumo 😉


Mėsos zrazai su pievagrybių-sūrio-lašinukų įdaru

Mėsos zrazai su pievagrybių-sūrio-lašinukų įdaru