Raudonoji kiaušinienė
4 kiaušiniai
4 bulvės
1 svogūnas
200 g pomidorų (Pomidorai)
1 raudona saldžioji paprika
100 g parūkytos dešros
3 šaukštai aliejaus
druskos
pipirų
Bulves nuplaukite ir išvirkite su lupenomis.
Papriką nuplaukite. Išimkite sėklas ir supjaustykite žiedeliais.
Svogūnus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.
Pomidorus nuplikykite. Nulupkite ir taip pat supjaustykite griežinėliais.
Nulupkite bulves. supjaustykite jas ir dešrą griežinėliais.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite bulves. Ant jų sluoksniais dėkite svogūnus, dešrą, pomidorus ir papriką.
Kiaušinius nuplaukite, įmuškite į dubenėlį, išplakite, pasūdykite ir įberkite pipirų.
Supilkite į keptuvę ant kepamų produktų ir kepkite am labai silpnos ugnies, kol sukrekės kiaušiniai.