"Sombrero" kepsnys


4 vištienos krūtinėlių filė,
100 g fermentinio sūrio,
1 indelis konservuotų ananasų,
1 valg. šaukštas majonezo,
vištienos prieskonių, kario.
Garnyrui:
1 stiklinė ryžių,
1 saldžioji paprika,
žaliųjų žirnelių,
konservuotų kukurūzų.

Vištienos krūtinėles išmušti ir įtrinti prieskoniais, kariu. Įkaitinti keptuvę (energija 2/3), sudėti paruoštą filė, gerai prispausti ir apkepti iš abiejų pusių (po 3 min.). Tada apversti, užtepti majonezo, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, o ant viršaus uždėti po skiltelę konservuoto ananaso. Keptuvę uždengti dangčiu ir kepti ant mažiausios kaitros 2-3 min. Po to nukelti 5-8 min. ant kito puodo dangčio. Garnyrui tinka virti ryžiai, pagardinti saldžiąja paprika, žaliaisiais žirneliais ir konservuotais kukurūzais