Suktinukai su dešrelėmis


8 porcijoms reikės:
1 kg jautienos be kaulų,
1/2 kg dešrelių,
druskos, pipirų,
2 svogūnų,
konservuoto agurko,
2 šaukštų miltų,
šaukšto margarino,
aliejaus kepti,
po žiupsnelį čiobrelių ir mairūnų.

Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gana plonais griežinėliais.Mėsos gabaliukus truputį padaužykite ir pabarstykite druska bei pipirais.Dešreles perpjaukite perpus.Svogūną nulupkite, supjaustykite griežinėliais.
Ant mėsos dėkite svogūną ir pusę dešrelės.Suvyniokite, susmeikite ir apkepinkite su aliejumi iš visų pusių.
Sudėkite sukinukus į puodą, užpilkite karštu vandeniu, kad apsemtų mėsą, ir apie 40 min troškinkite.Prieš pabaigą įdėkite supjaustytą agurką ir likusį svogūną.Gatavus suktinukus sudėkite į tokį padažą : su margarinu pakepinkite miltus, praskieskite trupučiu vandens ir padažu, kuriame buvo troškinami suktinukai, pagardinkite druska, pipirais, mairūnais ir čiobreliais.