Troškinti grybai su žiediniais kopūstais
4 Porcijoms reikės:
2 žkiedinių kopūstų,
350 g pievagrybių,
300 g šoninės,
4 svogūnų,
petražolių,
4 šaukštų aliejaus,
pusės stiklinės daržovių sultinio,
stiklinės grietinės,
druskos, pipirų,
1-2 šaukštų miltų.
Šoninę supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 2 šaukštais aliejaus. Grybus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite prie šoninės. Virtą truputį pakepinkite, užpilkite sultinį, sudėkite grietinę ir truputį patroškinkite. Pagardinkite druska ir pipirais. Įmaišykite miltus ir užvirkite. Pabarstykite smulkiai supjaustytomis petražolėmis.
Svogūną supjaustykite griežinėliais, pakepinkite su likusiu aliejumi ir pabarstykite pipirais. Žiedinius kopūstus suplaukite ir išvirkite garuose. Nukoškite. Patiekite su svogūnais ir troškintais grybais.