Vegetariška lazanija


4 porcijoms reikės:
pakelio lazanijos lakštų,
2 indelių lęšių,
indo konservuotų pomidorų,
2 skiltelių česnako,
mažo svogūno,
200g baltojo padažo,
150g fermentinio sūrio,
druskos,
„Provanso” žalumynų”,
3 šaukštų aliejaus.

Svogūną nulupkite, susmulkinkite. Pakepinkite 2 šaukštuose aliejaus. Sudėkite nukoštus lęšius ir pomidorus. Truputį patroškinkite. Pagardinkite česnaku, druska, pipirais ir „Provanso” žalumynais.Formą ištepkite likusiu aliejumi, ant jo dėkite lazanijoslakštą, patepkite baltuoju padažu, tada – lęšius ir vėl lakštą, padažą, lęšius ir t.t. Viršų apdėkite sūrio griežinėliais. Kepkite 30-45 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.