Vengriškas guliašas
500 g jautienos,
100 g šoninės,
2 svogūnai,
1 šaukštas sviesto,
3 skiltelės česnako,
1 raudona saldžioji paprika,
70 g saliero,
1 geltona saldžioji paprika,
5 bulvės,
1 morka,
guliašo prieskonių,
druskos, pipirų,
petražolių lapelių,
svogūno laiškų.
Mėsą supjaustome kubeliais. Šoninę supjaustome kubeliais ir pakepiname svieste. Spirgučius sudedame į puodą, o likusiuose riebaluose pakerime mėsą, kurią taip pat sudedame į puodą. Svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustome, morką ir salierą supjaustome šiaudeliais, paprikas – juostelėmis, bulves – griežinėliais ir sudedame į puodą. Įberiame druskos, pipirų, įpilame verdančio vandens, kad tik apsemtų visus produktus. Uždengiame ir troškiname ant silpnos ugnies 35 minutes. Tiekiame užbėrę smulkintų svogūno laiškų ir petražolių