Vištienos krūtinėlės su žalumynų įdaru


4 porcijoms reikės:
4 vištos krūtinėlių,
pusės citrinos,kiaušinio,
skiltelės česnako,
ryšelio baziliko,
150g tarkuoto fermentinio sūrio,
druskos,pipirų,
3 šaukštų aliejaus,
stiklinės tarkuotų džiūvesėlių.

Mėsą nuplaukite ir kiekvieną gabalą įpjaukite, kad atsiverstų „kišenė”. Citrinos žievelę nutarkuokite ir išspauskite sultis. Į sultis įberkite žiupsnelį pipirų. baziliką ir česnako skiltelę susmulkinkite. Mėsą įtrinkite citrinos žievele ir sultimis ir pabarstykite puse kiekio baziliko ir česnako. Uždenkite ir atidėkite 2 val. Likusį baziliką sumaišykite su sūriu, pagardinkite druska ,pipirais ir „kišenes” prikimškite įdaro. Apvoliokite trynyje, tarkuotuose džiūvesėliuose ir apkepinkite įkaitintame aliejuje.